Jeho láska

Jeho láska

Anotace: zakázané ovoce

Sbírka: Chci milovat

Ztrácí se ve tvých očích,
a miluje tvůj úsměv.
Kdykoliv věnuješ mu pohled
je rád, že je s tebou.

Je ztracen jak na moři tak v docích,
předvedl by milostný zpěv
a poslal milostný pohled,
kdyby měl jen odvahu pevnou.

Jsi vycházejícím sluncem,
jsi kouskem jeho blaženosti,
budoucnost s ním šťastným koncem,
v lásce spjati na věčnosti.
Autor oliver, 01.01.2008
Přečteno 572x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí