.....

.....

Anotace: psal sem z depky takže repalové pls nenadavejte

prochazím ulicemi až do pozdních hodin rána a tebe tebe při tom nepotřebuji
sedím ještě pořád v hostode a piju pivo drive sme sem chodivaly castokrat a me
a me to vubec nevadí
sedím u baru a predemnou chlap jako hora a ja si jen predstavuji si pravdu že je to
tvuj novej a to me nežere vubec nežere
v tom se zvednu a prastím ho vsí silou z nemoci lasky a nadavam mu at necha mojí lasku byt
v tom me srazi
chlap k zemi
a pta se me zda sem blazem
a ja
a ja myslím zas a zas jen na tebe
sakra ja te miluji a pritom nemiluji
sakra ja te potrebuj sakra ja te nepotrebuju
sakra ja te chci z celeho srdce a zaroven te celym svym srdcem nehci
totiz ja te nechci z celeho srdce ztratit
prave chtel sem jen vse pro sesebe chtel sem byt jen trosku osamoceny a volny
a ted
a ted opravdu nevim zda sem volny
ja ti vycítal ze se mi nevejdes do meho zivota a ignoroval sem tvou lasku
doma predemnou lezí telefon a cekam az zavolas z depky sem cely pryc a blaznim
ale ten nezvoní ten nezvoní
7 piv a hodne cigaret vykoureno to je to co takovy chlap jako ja ted potrebuje
ale nikdo ale nikdo mi ted uz nerekne kdy mam zkonciit
a ja myslím zas a zas jen na tebe
sakra ja te miluji a pritom nemiluji
sakra ja te potrebuj i sakra ja te nepotrebuju
sakra ja te chci z celeho srdce a zaroven te celymsvym srdcem nehci
totiz ja te nechci z celeho srdce ztratit
a to bolí a to moc
ěščřžýáíéů
Autor D..A..V..E, 02.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí