:-)

:-)

Anotace: .....

Nedoufala jsem už v terapii láskou,
ale Tys mi nakázal
pít ji denně
plnými doušky.

Nevěřila jsem na kouzla
ale Tys mi dokázal přičarovat
modré z nebe
i proužkovanou čepici...

Nechtěla jsem už prince z pohádek
a Ty sis mě našel opuštěnou,
přijel na bílem koni letošního sněhu
a zachránil´s mě z pavučin smutku.

Můj neslazený čaj
s Tvými polibky sládne
a já nedokážu odhadnout vůni,
když cítím vážnost Tvého citu.

Rozhodil jsi mé realistické myšlení
a udělal ze mě zase najivní holku.
(jak já Tě za to nenávidím)
Miluju tě,
ale ty růžový brýle jsem si nasadit nechtěla

-a ještě prosím hodinky s vodotryskem- :-)
Autor Sukuba, 02.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Radiii, Martez, qpal, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí