Vzpomínkou kreslím

Vzpomínkou kreslím

Anotace: ...a ten obraz bolí...

Pár tahů krásnou vzpomínkou,
tvá ústa hned před očima se objeví

několik slůvek,
rty rudé jak krev,
srdce s temnou propastí

pár tahů na andělsky modrou oblohu,
pro pár radostných vzpomínek,
aby svět nebyl zamračený,
aby svět byl s úsměvem na tváři...
Autor Láďa, 02.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Pišák, Danah, kavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí