Jsi jediná

Jsi jediná

Anotace: Pro Tebe, věř mi

Někdy mám pocit, že je to už hrozně dávno, co jsem tě poznal.
Jsi podstatou toho, jaký jsem, podstatou toho, co dělám.
Poznal bych Tě mezi tisícem. Není pro tebe náhrady.
Mívám pocit, že ztrácíš se mi.
Jsi žijící sen, za který musím bojovat bez pochybností.
Že na Tebe zapomenu se bojím, ale vždyť Ty jsi mi otevřela oči, nemohu zapomenout.
Když se na Tebe dívám, když na Tebe vzpomínám, ztrácím se v Tobě.
Jsi jediná.
Když kousky tvého nitra se mě dotýkají, já ztrácím kontrolu.
Znám Tě, znáš mě, ale je to opravdu tak?
Tvé oči na mě shlížejí a já nemohu.
Za radost Tvou bych dal cokoli, má to smysl, jsi krásná, když se usmíváš.
Svět se usmívá, když Ty se usmíváš.
Barvy jasu Tvého sežehly mě.
Neopustím Tě nikdy.
Královno mých krás, neutíkej, počkej na mě, dohoním Tě.
Kráso jasu nocí tvých zbloudilých, zaruč se za mě, že neutečeš,
dřív než já.
Je v Tobě jemnost i krutá síla.
Jsi víla, co záři svou před námi skryla.
Záři, jenž jsem nikdy nepoznal.
Změnila jsi mě v mnohém, cítím se dospělejší, rozumím, díky Tobě.
Tak to zůstane, navždy ti budu vděčný, nikdy na tebe nezapomenu.
Mám Tě rád Káťo.
Autor Skaja, 02.01.2008
Přečteno 582x
Tipy 9
Poslední tipující: Tammy, Gracia, Dilla, AneaCapaken, Gabika, Danah, Megs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kdyby mi tohle někdo poslal, řekl, dal, to je jedno... rozplakala bych se štěstím... opravdu se mi to moc líbí..:)

24.01.2008 16:30:00 | Janca.LP

Krásná slova o lásce. :-) Asi bych to spíš řadila úvah, než do básní, ale asi se to sem hodí víc..

17.01.2008 17:32:00 | Gabika

Krásné, hluboké vyznání, škoda jen, že nejsem Káťa.

10.01.2008 17:38:00 | Danah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí