Díky

Díky

Anotace: A zase zamilovaná :-)

Nekonečná je Láska Boží,
k radosti lidu slouží
Láska dobrotivého Boha,
co stvořil dokonalého tvora.

Pro muže stvořil ženu,
stvořil ji k obrazu svému
a muž byl stvořen pro ženu,
pravidlo známé každému.

Tak už po dlouhý čas,
milují muži ženy zas a zas
a ženy muže milují,
své životy spojují.

Láska je krásná a sídli v Tobě,
naše dvě srdce srostlá jsou k sobě.

Děkuji Bohu, co stvořil svět,
na něm tak krásně vonící květ.
Autor Manik, 16.06.2005
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí