Láska

Láska

Anotace: Chjo kapke v depresi mě to napadlo..

Další smutná noc a další smutný dne, co cítím se smutkem pohřben. Ač žiju - přátel mám, láskou však nemilován. S plyšáky spím, na tebe tajně myslím. Snaží mse zapomenout, tebe však nejde opomenout. Jedno řešení mám, buď zemřeš ty nebo já sám. Zabít tě snad, zapomenout tak snáz. To nemůžu způsobit, tvou krví ruce si poskvrnit. A tak sám zabiji se, abych na tebe zapoměl - obětuji se. Budeš mít konečně klid tedy, už neuvidíš mé pohledy. Tady a teď sbohem ti dávám, naposledy ti tedy mávám.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, Lylča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chudačku:( ale víš, že my tě z toho skoro vždycky vysekáme:-*

06.01.2008 15:39:00 | Grafomanická MIA

je to dosti kruté....ale někdy bych tohle taky někdy udělala..někdy je to děsné...ne oprava vždycky!

03.01.2008 19:36:00 | kralik.k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí