Konec hry

Konec hry

Anotace: neboli po anglicku Game over..

S prastarým slibem - navždy
má láska skončila
u myšlenky sebevraždy
a je tu něco k smíchu,
když život zase ztratil příchuť?
V téhle partičce jsi dala pas,
má-li tohle být zápas
o tvé srdce, o tebe,
dám do toho co to dá
nyní již budu odhodlán,
znovu tu ztrátu neunesu,
hořkou chuť smutku a stresu
už nechcu opět cítit,
však ani svůj díl lásky
nechci vymýtit,
ty jsi totiž mé splněné přání,
dovol mi si tě chránit!

Jak jsem plný naivity,
vím, že mé city
nejsou to, o co bys stála,
i kdyby sis jiného přála,
(a vím že tomu tak je)
tu krizi chci s tebou přežít.

O čem to mluvím,
díky za hru, byla pravda,
že není tu co řešit..

Já jsem prohrál.
Autor Gazda, 02.01.2008
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí