Otevři oči

Otevři oči

Anotace: Malinečko inspirovaná jednou písničkou...

Plamínky svící se tiše míhají
já vidím v nich křehký obraz
mám strach že v páru se promění
a rozplyne se tak Tvá tvář

Vítr štípe na tvářích
a třpyt sněhu mě objímá
vzpomínám na stisk Tvých paží
a říkám si, jak je zima nádherná

Otevři oči, otevři oči
a podívej se na mě
Otevři oči
Já Tě mám ráda...

Zadumaně sedím na studeném zápraží
a dívám se nahoru na nebe
myslím tu na dotyk Tvých rtů na mých
a nevnímám chlad kolem sebe

Těším se až příště se uvidíme
a hudba kolem bude hrát
za ruce se uchopíme
a spolu zas budem tancovat

Tak pak
Otevři oči, otevři oči
a podívej se na mě
Otevři oči
a uvidíš
jak Tě mám ráda...
Autor Ishtar, 02.01.2008
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: STIMPRE, WhiteSkull, Psavec, její alter ego, Lota, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

08.01.2008 14:03:00 | Psavec

něžná a lehká /jako sníh/ pozor, aby nepřišla obleva :)

03.01.2008 16:19:00 | její alter ego

něžná mladá láska

03.01.2008 15:14:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí