Soud

Soud

Anotace: ...

Stíny se sešly k večerní hostině,
k večerní poradě před tvojím soudem,
ty pluješ na vodě a je ti příjemně,
za okamžik sjedeš svým proudem,

žít tady a nebo tam,
netušíš nic a vzhlížíš ke hvězdám,

co je to za stíny hlava se točí
ve víru zůstali i tvoje oči,

praskají bublinky tiše si šumí
na břeh mě vynesly jen tvoje vlny

jsem tady a nebo tam
dám průchod svým představám,

jsem tam a nebo tady,
to ďábel předhodil mi tvoje vnady...
Autor wojwy, 03.01.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí