Bolíš mě

Bolíš mě

Anotace: ..

Přes nepříjemný lesk, vidím,
zmatený dav lidí, kterým je zima,
za své oči se stydím,
oni jsou jeden, ale mě nikdo nevnímá..

V srdci mě detaily mrazí,
třesu se pro všechny tvé lidi,
jako kdyby byli nazí,
oni mě do kontejneru na bolest třídí..

Bolest, tu na těle navnímám,
ta mi je ukradená, ale ty chvilky..
já ti to, lasko, nezazlívám,
chci je hodit pryč, prokletý smutný sbírky..
Autor forever, 03.01.2008
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=( taky bych to radsi hodila pryc...

03.01.2008 19:52:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí