Toulavá

Toulavá

Anotace: Toulám se chladivým večerem, za souzvuku sněhových vloček, upíjím čaj ze staré konvice a hlavou se mi honí tisíc věcí, přijď prosím miláčku - už brzy.

Temnou nocí procházím se sama
a za úsvitu piju z Tvojí dlaně.
Tys kdesi v dáli, pár set kilometrů,
vzpomínám.

Večer půjde pomalu spát
a v mých očích se usazují slzy,
slzy a vzpomínky na těch pár dnů,
ptát se, kde jsi, je opovážlivé?

Několik dnů ve Tvé blízkosti
a k tomu pár společných nocí,
utkala jsem Ti pavučinu z nich,
až se mi vrátíš.

Tak strašně se těším miláčku,
já vím, je to bláznivé,
snad až příliš,
tísíckrát omílané cosi.

Miluju Tě a venku fouká vítr,
piju čaj a vzpomínám na Tebe,
na Tebe a na Ty hezký dny
a vím, že se mi vrátíš.
Autor grázlík, 03.01.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, ona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí