Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: ...

Noc krajinou se tiše plíží,
něco uvnitř mě pak tíží
tíží, bolí, žebra svírá
opouští mě moje víra.

Ať je den a nebo noc,
stýská se mi strašně moc
a tak volám o pomoc.
Nikdo mi však nepomůže
ani krásná rudá růže,
cožpak potom poupátko,
nebo malé koťátko.
Co do náruče lehne si,
když pohladit chce, poprosí.
V lásce asi těžko může
člověk, strom či rudá růže,
nepomůže skoro nic,
mám srdce jenom polovic.
Ta půlka chce však přece víc.

Než trápit se a myslet pak,
kde zrovna jsi, jak máš se a tak.
Chci s Tebou být vidět a slyšet jen Tebe,
hladit Tě, líbat, cítit vedle sebe.
Být sluncem když mráz ukrutně zebe,
vždyť Země je kulatá a jen jedno je nebe.
Autor XJanule, 03.01.2008
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, grázlík, darmar~2, Jen tvůj anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

posledni radek je z celeho nejlepsi

07.02.2008 11:29:00 | kukaska

děkuju

14.01.2008 19:33:00 | XJanule

Zvláštní je, kolik se toho do srdíčka vejde a kolik toho snese. Přesto, že je ho jen půlka, zbývá ho stejně daleko více pro toho pravého, neboj ;-)

14.01.2008 16:59:00 | Dračičák

Chápu Tvoje pocity, kde je on tam nejsi Ty:-(

07.01.2008 21:06:00 | grázlík

co dodat, pocitovka :)

03.01.2008 19:10:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí