Je t'aime

Je t'aime

Anotace: ...

Stříbrná kytička na okně září,
Na něj ji nakreslil mocný děd mráz,
Občas jsou vidět odlesky tváří,
Tiše a pomalu běží si čas.

Hodinek tikání proniká tichem,
V uších mám na světě nejhezčí písničku,
Srdce mé radostně plní se citem,
Vždy když jen pomyslím na moji myšičku.

Za tenhle cit, co srdci mém mám,
Za tebe samotnou s úsměvem na tváři,
„Je t’aime“ ti odpověď dám,
Vždy když tvá hvězda z oblohy zazáří.

To je vzkaz pro tebe, má krásná hvězdičko,
Co umíš prozářit, mé noční nebe
Jasná a jasnější, než za dne sluníčko,
Nejdražší Leničko, miluji tebe.
Autor Frosty28, 03.01.2008
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

C ´est tres bien. Merci.

03.01.2008 21:18:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí