Pohledy

Pohledy

Anotace: ...

Ty´s tak nádherná
do ranních mlh zahlédlá,
sluncem již v dávných nocích,
proud vlasů voní otevřeným oknem,
prochází mnou proud citu,
jež nevyvřel,
pak se ke mně otáčíš.

Ty´s tak nádherná,
z doteků noci stále horká,
krůpěje rosy vysál denní svit
Líbám slyšící víčka,
hladím vidoucí dlaně,
svět odráží se z očí.
Já zbarevněl ti do srdce,
mlčky a svítivě krájím tmu.

Ty´s tak nádherná,
temný stín od bílé hole
křižuje tvé tělo,
díváš se z okna,
pod ním dav pádí ke Golgotám,
nevidíš to, co oni.
Splétáš můj dech do pohledů
jež v dotecích prozřely.

Vidno už hodnou chvíli.
Bezbranné krásno zalévá srdce,
mlčky zašeptám: "Miláčku"...
Ke mně se otáčíš.
Autor Taog, 03.01.2008
Přečteno 516x
Tipy 13
Poslední tipující: Dota Slunská, maena, Madelaine, hanele m., Koprtinka, Silent Storm, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu, dneska jsem si dala koňskou dávku tvých krásných veršů, víc bych už nemohla dostatečně prožít. Berou i dávaj sílu:)

11.12.2009 20:18:00 | Dota Slunská

Překrásný...

21.01.2008 11:36:00 | Madelaine

nejenom tohle je krásný...

Já zbarevněl ti do srdce,
mlčky a svítivě krájím tmu...

21.01.2008 09:58:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí