Ty a já

Ty a já

Anotace: Pro Tebe Kubo....

Jsem samota,jsem soucit,
jsem ochota,špatnej pocit...
Jsem strach,jsem trápení,
jsem bolest,zlý znamení...
Jsem pláč,slaná slza,
jsem zlo,holčička drzá...
Jsem noc,ty jsi den,
být spolu???To nedokážem!!!
Jsi štěstí,jsi radost,
jsi úsměv,žádná starost...
Jsi vášeň,jsi víra,
jsi dobro,hřejivá síla..
Jsi něha,keř bez trní,
jsi sen...který se nesplní...
Autor Radushka, 16.06.2005
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí