PROKLÍNÁM....

PROKLÍNÁM....

Anotace: o lasce a jejich zaporných strankách....

Proklínám ty chvíle vásne,
proklínám ty chvíle stestí.
Stejne jsi to nebral vázne,
podvádel jsii,ciz se nasmí!

Proklínám tvá slova lásky plné,
proklínám tvé nezné rty.
Stejne jsi pryc,jinak to nejde,
uz neverim v tvoje touhy,ve tvé sny.

Proklínám ty chvíle s tebou,
proklínám ty sliby plané.
Jeste ze okamziky vratit nejdou,
mely by te upalit na hrane!!!
A s tebou shorely by i lzi,
a uhorely by i sliby,
ktere jsi stejne nikdy nesplnil...
Autor Markéta007, 04.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí