Přiznání

Přiznání

Anotace: když se chcete přiznat že ho(ji) máte rádi

Nevím jestli o tom víš
Ale Chci ti to říct
Stydím se a to moc
Ale myslím na to celou noc.

Dobře jdu na to
Mám tě ráda zlato.
Asi jsi v šoku
Napíšu ti ještě jednu sloku!

Zajímá mě
Jsi na tom stejně?
Odpověz,ano-ne
Autor bodlanda, 04.01.2008
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí