nepůjde to

nepůjde to

Anotace: kamarád zůstane navždy kamarád.Pro Pepu z Lipí!

Vždy jsi byl můj nejlepší kamarád,
A měls mě tolik rád.
Rádi spolu podnikáme samé hlouposti
Máme zápal kosti od blbosti.

A najednou šok ,
Chceš se mnou chodit.
Souhlasila jsem
Ale nevěřila jsem.

Po 14 dnech jsem si uvědomila,
Že jsem to celé nepochopila.
Myslela jsem si že tě miluju
Ale teď se už jenom lituju

Jak jsem mohla souhlasit?
Svoji lásku si ke mně musíš uhasit.
Nemiluji tě a nikdy ne.
Zůstaneme kamarádi,
Zůstaneme kamarádi navždy.
Autor bodlanda, 04.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký.. na konec bych ale dal... zůstaneme jen kamarádi, ne?

07.01.2008 00:34:00 | uaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí