MŮŽU JEŠTĚ VĚŘIT ???

MŮŽU JEŠTĚ VĚŘIT ???

Anotace: Je to báseň z mojí chvilky poezie, která měla úspěch jako status na ICQ. Snad se bude líbit i tady ;)

Když smím věřit, že můžu letět,
tak proč nejde věřit, že tě můžu mít ???

Když se můžu dotýkat nebe,
tak proč nemůžu tebe ???

Myslím na tebe každý den i noc,
tak řeknete mi někdo,....PROČ ???

Mám to asi všechno v sobě, proč vzhlížím furt,
a vracím se jen a jenom k tobě.

Není to lehké pro mě ani pro okolí......PROČ ???
Proč, to vůbec Bůh dovolí ???

Bůh dej, ať se najde pro mne spása.
Spása, která bude silnější než tvoje krása.

Kéž Bůh dá, ať můžu být s tebou nebo dá mi šanci zapomenenout.......zapomenout věřit,
že tě můžu mít, přestat o nás dvou snít
a v klidu a míru dál a dál jen jít.
Autor PECEN-chleba, 04.01.2008
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí