SMUTNO

SMUTNO

Anotace: Další z básní, které se objevily v mém statusu zvaném Chvilka poezie od PECENa na ICQ. Snad se bude líbit :)

Je mi smutno bez tebe,
když tvoje srdce nehřeje to mé.
Moje city k tobě stále rostou,
nevidím tě jen tak prostou.
Líbíš se mi celá.
Všechny tvoje detaily i chyby,
dal bych ti všechny své sliby.
Chtěl bych být pořád s tebou,
vždyť vždycky je to lepší ve dvou.
Měj mě ráda, jak já tebe,
snesu ti i modré z nebe.
Nebojujme mezi sebou,
ale bojujme spolu,
jen tak naše cesty mohou jit nahoru
a ne dolů.
V mých očích to vše můžeš vidět,
já nemám se teď za co stydět.
Smrtí sice skončí naše životy,
ale nebuďme za k*koty.
Tak řekni, co bys vlastně chtěla
já budu u tebe rychle jako střela.
Nic, víc vědět nemusíš,
když to se mnou nezkusíš.
Měj se hezky a buď ráda,
že máš aspoň kamaráda :)
Autor PECEN-chleba, 04.01.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí