Píseň života

Píseň života

Anotace: musím si odpočinout nevim už co psát (básen upravena nektere verse a pravopis)

Tiše stojím, krásná hudba zní.
Je tichá, žene k slzám
Není psaná rukou, osud je autorem,
nemá začátku ani konce.
Je to píseň života,
krása znění tónu života mého.
Je smutná, srdce bere, brzy dosáhne svého.

Hraje dál notou svou, rytmem dojemným,
nemá slova, přesto promlouvá hlasem tajemným.
Chválí a vyčítá, lásku mezi nás přináší,
při jejich notách, krásném znění.
Cítím závratě, slyším dusot a hřmění.

Moje duše černá je, stradá a trpí,
jen příchod lásky mé, ukončí smutek co ze sna budí.
Jen ty můžeš tu naději dát a život zveselit,
jen ty můžeš moji bolestivou duši uzdravit.
Příchod tvůj bude návrat života, tam kde už není,
ale jsem pořád sám, tvůj lásky cit to změní.
Autor Carlos, 16.06.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí