Hrdlička

Hrdlička

Anotace: Přiletěla z velké dálky

Lehce sem se probudil
a k oknu otočil.
Zavrkala do nočního ticha
prý že hodně spěchá.
Donesla mi psaníčko večeru k mojí postýlce
a že se hodně ulice.
Přiletěla z velké dálky
,že prý musí letět zpátky.
Tak jsem jí nabídl ošatku zrní,
ale holka hodně mě to mrzí.
Můžeš si trochu odpočinout,
pak donést báseň pro mou milou.
Led´přímo do nebe,
já budu myslet jen na tebe…
Autor misabartos, 04.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Silent Storm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí