Jaro v duši

Jaro v duši

Anotace: Ať je venku zima, mráz či sněhová vánice, s láskou nám jde všechno snáz, není třeba čepice. Ať je venku horko, žár či dešťová bouře, když tvoříme spolu pár, je nám pořád dobře.

Myslíš, že my dva si můžem scházet
a toužit láskou po sobě,
nebo Ti to zní jako fráze,
a míjí Tě to osobně?

Myslíš, že my dva si můžem scházet,
jsme jako bouře na zemi,
však proběhnout jí půjde snáze,
když budeme mít zázemí.

Myslíš, že my dva si můžem scházet,
dělí nás dálka veliká
a život jak na horské dráze
nás oba s vervou polyká.

Myslíš, že my dva si můžem scházet,
vzájemně se těšit na sebe,
střídavě radost a nesnáze,
srdce zchladí a ohřeje.

Myslíš, že my dva si můžem scházet,
a co když už se stalo,
láska jak lístek z kalendáře,
do duše vnesla jaro.
Autor grázlík, 04.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: XJanule, Monsignore, excited, ona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí