Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: chjo...

Je mi po Tobě smutno,
pořád kontroluji mobil, zda zavoláš...
Zkoušim Ti psát, volat...
Ale Ty to nezvedáš!

Proč? Možná že jen nemáš čas,
možná jsem něco udělal já...
Možná už nechceš slyšet můj hlas...
Koukám do své duše, která je bez Tebe tak prázdná!

Chybíš mi,
ta propast, která ve mě vznikla se nedá popsat...
Chtěl bych vymyslet rým,
ale nemám správnej slovní obrat.

Nesvítilo slunce dnes,
i když svítit mělo,
i kytky přestaly kvést...
začalo mi být smutno!

Spustil se déšť,
svět se zahalil temnotou...
Ty tu nejseš,
a já slyším znít píseň temnou...

Ta píseň vypráví o zhrzené lásce muži k ženě...
celý ten dlouhý týden,
slyšel jsem jí denně!
Chybíš mi a nevím, jestli já chybím Tobě...

Po skle tečou pomalu kapky deště,
snad jednou přestane pršet,
ale teď prší věčně...:'(
Autor volatilis®, 04.01.2008
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, grázlík
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Teskné, ale hezké.

13.01.2009 09:08:00 | Lilly Lightová

zkouset se pise se "z"

04.01.2008 19:19:00 | Radiii

nemyslim...

04.01.2008 18:02:00 | volatilis®

Vem si deštník:-) třeba to trochu zmírní Tvůj žal.

04.01.2008 17:59:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí