. . . : : : Pro Anikim : : : . . .

. . . : : : Pro Anikim : : : . . .

Anotace: 18:58

Šerem se nese tichý vzdych,
být s tebou byl by hřích
I tak chci s tebou být,
nechci o tvém obětí jen snít.
Chci se ponořit do svých snů,
chci cítit polibky tvých rtů.
Držet tě v náručí a něžně blábolit,
nechci s těmi city už dále zápolit.
Chci jen s tebou být,
chci jen šťastně žít.
Autor deSolAxe, 16.06.2005
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí