Štěstím nenávidím

Štěstím nenávidím

Anotace: poslední tři básně by měli jít k sobě...provázání...ale nezdařelé

Nespatřil jsem slibované údolí,
kde ráj srdce měl být,
štěstím celou dobu jsem nenáviděl,
když miluji nenávistí vše zlé je ještě horší...

Na noční oblohu bez večerních hvězd,
příběh, ne povídku, báseň skládám,
není povedená, není nádherná,
ale jde ze srdce pro jednu skvělou slečnu
a ještě lepší sestřičku...

Neviděl jsem už srdce, ni krásné oči,
vidím pár hvězd spojených v úsměv
Autor Láďa, 04.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Milissa, Pišák, WhiteSkull, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny jsou krásné, ale smutné...

06.01.2008 12:14:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí