Nevíš...

Nevíš...

Anotace: Nevíš...a je to dobře.

Ty nevíš, že Tě miluji
a nejspíš dobře je to.
Já chtěla bych tu s Tebou být
přes zimu i léto.

Chtěla bych být stále s Tebou
a držet se Tě za ruku,
však vím, že to prostě nejde
a pes nedělá ku-ku-ku.
Autor Rakasteta, 04.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Pišák, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí