Proč?

Proč?

Anotace: jednoducá otázka bez odpovědi.

Proč se tohle musí dít.
Proč jsem musel z cesty sejít.
Teď se jen lituji.
Své svědomí zpytuji.
Už není ničeho pro co bych žil.
Neboť jsem svoji lásku ztratil.
Litování nabývá na síle.
Ve zpytování se zvyšuje má píle.
Ale to už mí moji lásku nevrátí.
To že jsem cestu ztratil už nezvvrátí.
Autor Blade Safety, 05.01.2008
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo z cesty sejde,
dál ať již nejde,
musí se vrátit,
vždyť, co můžeš ztratit?

Hlavu vzhůru :,)

05.01.2008 03:40:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí