Zabydlel si se

Zabydlel si se

Anotace: Našel si ve mně místo co zelo prázdnotou, přeju si, aby nám to vyšlo, Tobě, mně, nám oboum.

Zabydlel si se v mojí duši
a bylo to moc prima,
schoval sis ke mně uši,
když Ti prý byla zima.

Zabydlel ses mi v hlavě,
a máš tam svoje místo,
snad zvládneme to hravě,
vím, že si pěkné číslo.

Zabydlel ses mi v srdci
a piješ z mojí číše,
jak dva hladoví vlci
jsme z pohádkové říše.

Zabydlel si se u mě,
patři Ti snad mě kousek,
snad šel si na to přímě,
nepotřebujíc brousek.

Zabydlel si se ve mě
a náhle jsem Tě plná,
tak prosím drž mě pevně,
přeju nám, ať to trvá.
Autor grázlík, 05.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: meganek, Erion Fate, XJanule, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to já také přeji, ať to trvá!!!!!!!!!!!! ;-)

06.01.2008 16:00:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí