Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Bez tebe... Co se to děje?

Bez TEBE….

Bez tebe jsem jako duše bez tváře
Nic nevidím a nikoho nevnímám

Bez tebe jsem dopis bez adresy
Bloudím a bloudím. Jsem navždy ztracena

Bez tebe já vadnu
Jsem růže s uťatými kořeny

Bez tebe brázdím po svém moři
Jsem zoufalá jako Bludný Holanďan

Bez tebe praskám na slunci
Jsem jen mýdlová bublina

Jsem jako sněhová vločka
A taju na rukou cizích lidí

A to jen proto, že tu nejsi
Chápeš to, Epoušku můj?
Autor Želwice, 05.01.2008
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí