Lze

Lze

Anotace: co lze a co nelze

LZE?

Lze žíti bez Lásky?
Lze napsat obrázky?
Lze nemíti Tě rád?
Lze písně malovat?
Lze z neštěstí se radovat?
Lze jinou milovat?
Lze nějak chytit čas?
Lze zabít Lásku v nás?
Lze každé ráno jíti spát?
Lze nechtít Tebe znát?
Lze v noci nechtít snít?
Lze bez Tebe chtít žít?
Lze vidět jenom sebe?
Lze spoutati nebe?
Lze nemíti hlas a zpívat?
Lze bez očí se dívat?
Lze smutnit a smát se?
Lze věřit, ale vzdát se?
Lze jinému život plánovat?
Lze Lásku zrazovat?
Lze u jiné hledat něhu?
Lze poručiti sněhu?
Lze nakázati mu neroztát?
Lze Lásky se vzdát?
Lze nechtít naší Láskou žít?
Lze chtít jinou políbit?
Lze slunci vyjít zakázat?
Lze zlou tvář Ti ukázat?
Lze lásce lhát?
Lze řídit a spát?
Lze milovat a nevěřit?
Lze dítě udeřit?
Lze nemít Tebe rád?
Lze vstávat a jít spát?
Lze nemít niť a šít?
Lze líbat a nevzrušit?
Lze dobře vidět přes oči zavřené?
Lze stvořit ozvěnu, aniž se ozveme
Lze jíti na dvě strany zároveň?
Lze ohněm zhasit pochodeň?
Lze chtít na východě západ?
Lze při neštěstí jásat?
Lze číst neznajíce písmena?
Lze nepomoci, když dítě zasténá?
Lze nestarat se, když zdáš se zmatená?
Lze neléčit, když jsi zraněná?
Lze nic nepít a nemít žízeň?
Lze milovat a prožívat trýzeň?
Lze zeptati se nevyřknouc otázku?
Lze neodpovídat Ti na Lásku?
Lze definovat Lásku?
Lze létat na bělásku?
Lze dotknout se duhy?
Lze Láskou tvořit dluhy?
Lze bílou barvou černě kreslit?
Lze žít s Láskou a tesknit?
Lze rozmrznout v –50ti?
Lze Tebe přestat milovati?
Lze bez Lásky žít?
Lze všechno mít?
Lze všechno znát?
Lze nemít rád?
NELZE.
Lze všechno výše negovat
a Tebe vroucně milovat?
LZE.
Autor Manik, 17.06.2005
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí