Usínám

Usínám

Anotace: ...bez...

Zavírám oči, tvé prsty ponech na mých rtech.
Pohlaď mě, uslyšíš hluboký vzdech.
Zavřu oči a nechám si zdát o trysku divokých
koní v zajetí vysokých skal, o prostých slovech
jak mít rád.

Zavřu oči a dám ti vše, co sis kdy přál.
S houslemi nemusíš stát na rohu ulice,
já touhy mám pro tebe nejvíce. Zavírám oči,
právě teď. Zašeptej ještě několik, něžných, vět.
Autor Hančí, 17.06.2005
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pak jsi moudrá ty Haničko..a víc..než-li vůbec tušíš!!

28.11.2005 14:19:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí