Nač žít

Nač žít

Anotace: o holce ktera má zlomene srdce.

Někdy si připadám jak anděl,
Který tebe v rukách měl,
A jen tebe miloval,
Ale ty ses nad ním nesmiloval.

Nemáš mě rád,
Snad možná někdy,snad.
Moje láska je u tebe navždy uchována,
Jen ji otevři je to brána.

Ale tys mi křídla ulomil,
A srdce se mi tím zlomil.
A já slyším už jen tvůj hlas,
Představuji si jak rád mě máš.

RF:Jen si protrpěla,
Na jednoho kluka upjala.
To se nemělo stát,
Ted se můžeš jen bát.

Krev ti utíká z těla,
Kéž bys,kéž bys rozumu víc měla,
Tak jsi to přece chtěla.
........................................................
Už cítím jen chlad,
Ty mě nemáš rád.
Na co žít?
Když tě nemůžu mít.

Nemá to cenu žít,
budu už jen z koberce krev svoji pít.
Loučím se a řekněte mu,
Že jsem chovala lásku jen k němu.

RF:Jen si protrpěla,
Na jednoho kluka upjala.
To se nemělo stát,
Ted se můžeš jen bát.

Krev ti utíká z těla,
Kéž bys,kéž bys rozumu víc měla,
Tak jsi to přece chtěla.
Autor bodlanda, 06.01.2008
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no..tak pokud je Ti 13, pak se ze zhrzené lásky nějak netrap,na to máš času...jinak je to velmi smutná báseň,ale pěkná. Balada xD

16.02.2008 18:28:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí