Milovat

Milovat

Anotace: Nic není víc než skutečná čistá a bezelstná láska...Milujme

Sbírka: Chci milovat

Milovat je mi tak blízké...
přesto najít tu pravou a jedinou.
Milovat je tak lidské...
prochází láska vůbec mnou?

Cítit tak dar lásky,
cítit všechny její vášně.
Ten krásný pocit uvnitř v srdci,
kdy nic nedává smysl kolem.

Poznat všechny druhy lásky,
už nejen psát milostné básně.
Ale pocítit i její krásy...přeci,
stát se jí a jejím plodem.

Co víc bych si měl přát,
než za hlavu ostatní hodit,
a vedle mé lásky se ráno probudit.
Autor oliver, 06.01.2008
Přečteno 540x
Tipy 8
Poslední tipující: Lucije, Vlk v rouše, NikitaNikaT., Lylča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jj, tohle by si přál každý, kdo lásku nemá a komu chybí ... aj já.

06.02.2008 18:04:00 | NikitaNikaT.

Moc hezké,snad jednou se tvé přání splní...

06.01.2008 12:04:00 | Štěpulínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí