Vínová poezie...

Vínová poezie...

Anotace: tonmu se říká láska...

Jak na nový,
tak po celý,
mladý,
snový.
Jedno srdce,
potkalo druhé,
minuli se.
Pochopí se?
Možná jednou.
Však jedno srdce
má v krvi
víno.
A to druhé zapíjí
prášky,
ty na bolest,
rumem.
Obě
moc dobře znají bolest
a říkají:
I HATE EVERYBODY...

pořád se potkávají a přesto se stále míjejí
Autor Vell, 06.01.2008
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí