Padala láska

Padala láska

Anotace: ....

Padaly kapky,
padaly slzy,
padala láska.
Ve chvíli kdy jedno srdce to druhé laská,
půlnoc již odbyla svítá brzy,
padaj kapky...
A pořád.

Úplněk už byl,
slunce rozsvítil,
a pak zhasnul,
kabátek zapnul
/bál se smát zemi,
té hnusné, pyšné a pošetilé/

Ovšem, vysmál se lásce,
však v nadsázce,
vybrečel se, pro nebe,
záviděl, a srdce ho zebe

Láska je chtíč po lásce...
Autor Vell, 06.01.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí