Za láskou se skrývaly

Za láskou se skrývaly

Anotace: ty slova jenž teď jinou mají tóninu...

Celou dobu za láskou se skrývaly,
ty slova jenž do uší zněly,
teď jinou mají tóninu,
nevládní, neupřímnou, bolestní a úžasnou,
kde nekončí nic, nezačíná o mnoho víc,
pro polibek na konec světa jít,
pro sex do domu s červenou lucernou jen okusit,
za pár centů, za halíř slov, to co zvládnu zadarmo,
uhranutí jedním činem který konec nikdy nemá,

pohlazení za nic…

uhranutí za úsměv
Autor Láďa, 06.01.2008
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí