Zamilovaná oprava

Zamilovaná oprava

Anotace: pro miláčka

Trápíš srdce mé,
noci mám bezesné.
Chci s Tebou alespoň chvíli být,
krásné sny jen s Tebou snít.
Cítím stále Tvé doteky na svém těle,
hladíš a líbáš prostě skvěle.
Když jsem s Tebou, nic mi nechybí,
Ty jsi totiž celý bez chyby.
Autor Zamillka, 06.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: face to face
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí