Chyba

Chyba

Anotace: "K"

Ano, já vím .. ta chyba je má.
Ten pocit, nálada trýznivá.
Slza na kraji, vinou odtéká,
v rukáv utřu ji, když se nedívá ..

Ten, co činem mým, ublížen byl ..

Ano, já vím .. moc jsem chybovala.
Když snahou ničivou jsem se vzdalovala,
slibu svému, co Tobě jsem darovala,
a přitom, nevědomky, zrazovala..

Jak mrzí mě chyba má ..

Ano já vím … ta chyba je má.
Ten pocit, nálada trýznivá.
Slza nakraji, vinou odtéká,
v rukáv utřu ji, když se nedívá ..

Ten, co slzu uronil za zločin můj ..
------------------------------------------------
Ano já vím .. to jen tak se nezpraví.
Věřit bídníkům, srdce unaví.
Však přemýšlej, třeba i ona ví,
že čepel žalu ti z duše ční ..

Lituje kroku neuváženého ..

Ano já vím .. to žalostné vytí je mé,
na tváři pykáním, smutkem rozryté.
V šterbinách očích tmou stísněné,
kapičou jedu, jazykem slíznuté ..

Tys ochutnal jed můj ..

Ano já vím … ta chyba je má.
Ten pocit, nálada trýznivá.
Slza nakraji, vinou odtéká,
v rukáv utřu ji, když se nedívá ..

Ten co zrazen vinou mojí byl
-------------------------------------------------------
Ano já vím .. ten kalich hořkostí píti musím.
Ještě mnoho v tomto čase zkusím.
Jak sama sobě, najednou se hnusím.
Bolavě, se skloněnou hlavou prosím ..

Příjmu klidně rány bičem..

Ano já vím .. rýha v tobě zůstane,
snad někdy, bouře zloby ustane.
A v útok láska možná povstane.
Až vymyzí ze slovníku slovo NE.

Ano já vím … ta chyba je má.
Ten pocit, nálada trýznivá.
Slza nakraji, vinou odtéká,
v rukáv utřu ji, když se nedívá ..

Ten, co časem snad zapomněním odpustí ...
Autor Analisieren, 06.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Martez, Pišák, Jiparo, Bíša, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenapadá mne žádný "hodnotný" komentář .... proto jenom posílám pozdravení a věřím, že každý si zasloužíme odpouštění ... báseň je nádherná ... je zní cítit opravdovost a velká lítost ...

06.01.2008 22:40:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí