Do stejné vody nevstoupíš ..

Do stejné vody nevstoupíš ..

Anotace: Život je jako koloběh .. Někdy se sny splní, ale až když už o ně nestojíš.

Když odcházel jsi z rána,
byla to velká rána.
Stačilo mi jen pár vět
a zhroutil se mi celý svět.

Řekl jsi: "Promiň, mám tě rád,
ale chci být už jen kamarád".
Prý cítíš to tak už pár dní,
já nemám být tvá poslední.

Byly to pěkné dva roky žití.
A teď chceš zas jiné natrhat kvítí.

Uplynul čas, jak divoká voda.
A ty jsi tu zas a chceš mě znova.
Díváš se na mě a oči se ti lesknou.
Prý nevěděl jsi co máš a je ti teskno.

Jak moc jsem tehdy chtěla,
slyšet tahle slova.
A snila o nich tiše,
s bolestmi ze zrady v břiše.

Ale dnes jsem už jiná.
Však ty víš ..
Do stejné vody dvakrát nevstoupíš.
Autor lalej, 06.01.2008
Přečteno 433x
Tipy 11
Poslední tipující: Weylin, Bíša, jesterka, NikitaNikaT., Dračičák, blue, Kajkat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Ano, supr báseň, plná upřímnosti a sebejistoty, myslím, že každý musí vědět sám, co chce a jak se věci mají. Neříkám, že občas si člověk nezaslouží druhou šanci, ale záleží na každém, sama jsem prožila vlastně to stejné ... bylo to těžké.

07.01.2008 12:46:00 | NikitaNikaT.

mít možnost udělit ultratip tak ho dostaneš
takhle "pravou" básničku jsem tady už dlouho nečetl
každej se schovává za nic neříkající bláboly...

je to super

07.01.2008 01:43:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí