Vrať se

Vrať se

Anotace: :'(

Byla jedna dívka, milovala svět.
Měla všechno co chtěla, byla jako rozkvetlý květ.
Nebyla to kráska, jakou by všichni chtěli,
I tak jich měla hodně, i když všichni zapomněli,
Na její nežnou tvář a upřímné oči,
Které chtěli milovat, snad se naučit i lhát,
Zapřít lásku někomu, kdo jí měl moc rád,
Jeden vztah střídá druhý, zmatená hledá lásku,
Svého prince nenachází, dala by život v sázku,
Místo lásky přítele, lže teď sama sobě.
Oči už nejsou upřímné, když Ti říká miluji Tě,
V srdci nosí jiného, ale chce milovat tebe,
Ve snech nechce mít jiného, ale tebe a sebe,
Jenže city nejdou ovlivnit, už nechce lhát dál,
Musí se s tebou rozejít, dát pryč vše, co jsi jí dal,
Život jde dál, každej svou vlastní cestou,
Nevídají se vůbec, svoje životy si nesou,
Každej jiným směrem, on štěstí brzy poznal,
Ona se jen trápí, osud smutný karty rozdal,
Bez lásky se trápí, zase jenom hledá,
Po nocích sní, ráno se budí bledá,
Po dlouhý době, konečně se vidí,
Nemůže ho poznat, snad se trochu stydí,
Sice je to dávno, ale srdce se nemýlí,
To co měla cítit dávno, teprve teď pocítí,
Chtěla ho milovat, ale teď je pozdě,
Teď ho nesmí milovat, city drží na uzdě.
Odjel aniž by tušil, že se z okna dívá do nebe,
Prosí toho nahoře a šeptá si pro sebe:
Byla jedna dívka, ta dívka milovala svět,
Teď tě miláčku prosím, vrať se mi lásko zpět.
Autor Tea17, 06.01.2008
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí