Psáno krví

Psáno krví

Anotace: Tato báseň je od srdce a aby na papíře neztratila na váze, byla napsána krví...Tobě má lásko

Hledím na cár papíru,
bílý list pod svitem svíčky planoucí,
a píši v něj city své matoucí,
příběh o lásce ve víru..
Co písmeno, to k smrti krůček,
můj zvon doznívá, mé srdce krvácí
a rudý,v němž odplouvá mi život, potůček,
se již nevrací..
Namáčím pero v onu krev a naposledy píši,
že poznal jsem život díky Tobě,
a vše upsal tvým pomněnkovým očím,
blíž a blíž tmě, vidím se v hrobě,
slábnu pokaždé,když hrot pera v krvi své smočím,
abych mohl tyto řádky psáti..
Nevím, zda ronit slzy či se smáti,
ale vím že Miluji Tě Evi, jen Tebe..
Až dopíši těch pár řádků,
zbude po mně jen tento papíru cár,
navždy budu snít, že byli jsme, jsme a budem pár...
Autor Bojador, 06.01.2008
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Monsignore, uaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, bohužel vím o čem mluvíš :)

07.01.2008 00:27:00 | uaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí