Nemůžu vyjádřit

Nemůžu vyjádřit

Anotace: "K"

Nemůžu, to nejde vyjádřit ..

Ten čas s Tebou strávený,
to silné, něžné pojení.
Do očí druhého se vpíjení,
a zlého kolem nás dvou míjení.

Nemůžu vyjádřit..

To štěstí hrneček přetékající,
a tvář neustále usmívající.
Lásku, něhu .. duše má sklízí,
když jsme si náhle tak blízcí..

Nemůžu vyrádřit ..

Jakou hodnotu pro mě velkou máš,
co pro bídný život můj znamenáš.
Chci, aby zbylý čas, byl jen náš,
a nikdy neutichala ta krásná zář..

Co tvůj úsměv dobrovází..
Autor Analisieren, 07.01.2008
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, d---, Pišák, Bíša, Jiparo, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná touha tvá mi říká proč žít smysl má... pro tyhle hezké dny... nebo aspoň pro jarní slunce, které se blíží každým dnem

09.01.2008 19:59:00 | d---

Krásně láskyplná.

07.01.2008 13:10:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí