Dotazník Lásky

Dotazník Lásky

Anotace: V lásce jde jistota a nejistota ruku v ruce...

Miluješ mne ještě?
Mé srdce se svírá , byla zlá má víra?
Poznávám ,že v žití
není všechno zlato ,co se třpití.
Není vše láska i když se tak tváří
to jen kov nicotný
si jen tak v slunci září.

Zase slyším slová zlá a ukrutná
je to snad osudu mého, pomsta potupná??
Jsem špatný člověk?Byly chybné mé kroky?
Bylo snad špatné ,zmařit všechny roky??

Proč slyším opět tatáž slova, co bodají mne znova,
co z nich nekrvácí rány, jen srdce bolí a sténá.

Jsem stále tatáž žena??
co s nadějí a láskou v srdci spěchala
s otevřenou náručí..ach,
snad ne do nového područí?

Mé sny se bortí ,jako zámky z karet
vím ,že zas to bude bolet.
Zklamání a slzy jsou asi mým osudem.
Myšlenky mé ,
jako slzy padající na zmrzlou zem
se tříští a nevěří na lepší příští den.

Navždy už bude smutek procházet mým životem?
Autor Solledat, 07.01.2008
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Jiparo, Mileninka, vodnař, lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí