Poslední part

Poslední part

Anotace: ...

Jako kříž zlomený,
uprostřed polí.

Dva stromy spletené,
na stráži stojí.

Den po dni umírá,
jen ticho slyší.

Plíží se životem,
tiše si křičí.

V nitru se všechno mohutně bouří,
vězněm se stává sobě samé.

Smrtka si zatím poklidně kouří.
v ruce má ostře nabité zbraně,

Poslední part směle si zahraje.
Pak padne k zemi,
už se nic neděje.
Autor hechicera, 07.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale děje...=)

07.01.2008 20:35:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí