Proč unikáš z mých snů ?

Proč unikáš z mých snů ?

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Chlapče můj milý,
proč tak smutný jsi,
proč už mne nelíbáš
na mé ztuhlé rty ?

Proč už mi neříkáš:
,,lásko, mám Tě rád"
proč už mi nezpíváš,
máš už jinou snad ?

Proč jen ulpýváš
cizím pohledům,
proč mi unikáš
z mých snů ?

Já jsem lásku svou
jen tobě rozdala
Ty sis ji nevážil
a já se nebála

A mezi námi teď
višňovou alejí
roste jen velká zeď
ve tvých kročejích.
Autor Káňátko, 07.01.2008
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí