Byl tu, teď už není...

Byl tu, teď už není...

Anotace: Je těžký něco dělat, když vlastně nevim, co chci....:/

Ta chvíle byla kouzelná
jenže všechno jednou končí
já věděla to už tehdy,
když říkal, že se loučí.

Něco zakázaného vždycky láká
já chtěla zkusit to- a s ním!
Jenže přišel rozum s novým ránem,
ted už vím, že fakt nesmím.

Nesmím snad proto, kdo je on,
teď už nemohu s ním nikam jít.
Myšlenky nechám proudit hlavou,
dál už nebudu jen snít...!

Všechny vždycky chtěly prince,
co přijedou na koni.
Avšak já toužila po opaku,
po tom, co mě poraní...

Teď tu byl, já nechtěla ho,
sama sebe se ptám proč.
Někdy se chovám moc zvláštně,
můj život je kolotoč...

...Kolotoč...
...přála bych si jej zastavit,
rozhlídnout se do okolí,
myšlenky si seřadit
a žít život, jaký chci již dlouho žít....

....jsem moc naivní, že?:)
Autor Jesus, 07.01.2008
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Morgenstern, Lachailla, Inge, jesterka, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívej:)

07.06.2008 22:06:00 | Morgenstern

Hezká...

01.05.2008 10:09:00 | Lachailla

Nejsi naivní, jsi mladá:-)
A buď proto ráda.
I když ta mladost bolí, koukni se po okolí,
zůstaň sama sebou, a nedej se - pro cokoli.

07.01.2008 18:05:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí