myslela jsem...

myslela jsem...

Anotace: Byla jsem hloupá..

S tebou mi bylo krásně,
usmívala jsem se cítila se zvláštně.
Myslela jsem,že spolu budem nějaký čas,
ale s pláčem usínám zas.
Myslela jsem,že vše se změnilo
a tvé jméno do srde se mi vyrilo.
Byla jsem zamilovana nebo blázen??
Vše se,ale zmenilo rázem
spadla jsem z růžového oblážku na zem.
Spadlo jsem až dolů..
Byla jsem hloupá..myslela jsem že budem NAVŽDY SPOLU..
Autor Eresiel, 07.01.2008
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí