Zklamal jsi..

Zklamal jsi..

Anotace: Láska šíleně moc bolí..proto vsem preji at každy prožívá jen tu štastnou..

Láska mě ničí,
na kolena padám.
Už nejsem pro nikoho ničím
a jako kytka uvadám.
Proč se mnou chodil jsi ven,
když jsi věděl,že prijde ten den.
Den kdy mě jen tak Ku*vou nazýváš
a na mě už se ani nepodíváš....
Nevidíš tu bolest..ty slzy..
je tu konec a je tu moc brzy.
Myslela jsem,že jsi jiný než ostatní
a já se teď ocitám u hluboké propasti,
skočit do ní se bojím
a hlavně ,i přesto všechno o tebe pořád stojím.
Stačí jeden krok,
můj život se změní nebudu tu další den,měsíc ani rok.
Jsem zbabělá a pořád čekám..
Čekám na naději..na tebe..
a celý ten čas koukám do nebe
Stačí krok a svíčka mého života zhasne
a to jen kvůli tobě..kvůli LÁSCE...
Autor Eresiel, 07.01.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí